Vilket härligt jobb jag har….

…..tänk att få träffa så trevliga människor under en dag, som personalen på Forsmarks Värdshus . När man tänker på Forsmark så förknippar man det med kärnkraftverk och så möts man av ett alldeles underbart gammalt bruks samhälle, jag var helt förstummad….

20130312-233249.jpg

Jag togs emot av trevliga Susanne Falk som driver värdshuset och fick en supergod lunch innan vi började. Alla var förväntansfulla och intresserade, perfekt att ge inspiration i själva “jobbmiljön” ..

20130312-234108.jpg

och i det här fallet så är “jobbmiljön” underbar med hela sin historia….men vi fick ihop en hel del idee’r till bröllop, bufféer, vanliga dukningar etc.

20130312-234802.jpg

Susanne bläddrar igenom mina böcker, den första “Catharina Dukar” köpte hon precis när den kom ut 2005 och nu köpte hon ytterligare några. Rätt som Susanne sa ” det är mycket lättare att du kommer till oss, än att få ihop personalen och åka till Stockholm för kurs” Det är sant och kul för mej att ge inspiration på plats och i den miljö de jobbar i och framförallt sååå härligt att få uppleva en så vacker miljö, det gav mej inspiration…

20130312-235646.jpg

Jaa vilket härligt jobb jag har! God Natt!

2 thoughts on “Vilket härligt jobb jag har….

  1. Emma says:

    Vad fin du är mam! Det som är bra med ditt jobb är att du får mig att vilja göra så mycket jag med (rätta inte min stavning här!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s