Min söndagsutflykt till “Rum & Trädgård”…..

…började med att jag lämnade maken på Arlanda, därefter blev det Kistamässan, den ligger så perfekt på vägen tillbaka till stan…Alltid kul att se..

20130310-234835.jpg

En vårlig dukning..

20130310-234931.jpg

det gröna rummet..

20130310-235038.jpg

Det här har vi sett förut, aldrig fel…

20130310-235227.jpg

Den här ekologiskt odlade pilen gillade jag super mycket !!!

20130310-235756.jpg

De håller kurser i hur man flätar ..se mer på www.pilanlaggning.se så här fint kan man lära sej att göra. Nästa projekt för mej, verkar hur kul som helst!!

20130311-010258.jpg

Ett litet sms ” snälla mamma kan du hämta mej på vägen hem” absolut, så jag körde en liten extra sväng. ” Mamma jag är jätte sen till ” 94 dagar” snälla, snälla skulle du kunna köra mej du ska ju ändå hämta Filippa. Så var jag då påväg ut till Arlanda igen för att hämta Filippa ( som jag lovat) hon kom från Florida och släppte av Olivia på vägen….tillbaka igen i stan, södagsutflykten var till ända…Härliga söndag!

God Natt!

2 thoughts on “Min söndagsutflykt till “Rum & Trädgård”…..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    god morgon !
    HUR GLATT ÖVERRASKAD BLEV JAG INTE NU, NÄR JAG KOM MED PÅ BLOGGEN ?
    JO, ALLDELES VÄLDIGT.SAMTIDIGT, SOM JAG SER ETT BEGYNNANDE ORANGE KLOT STRÄCKA SIG UPP ÅT ÖVER HIMLEN FÖR ATT HÄLSA ÄNNU EN MÅNDAG VÄLKOMMEN HIT, HÄR & NU.
    TACK FÖR DEN HÄRLIGA UTFLYKTVISNINGEN. MYCKET GRÖNT SER JAG. DET ÄR EN FÄRG FÖR EN DUKTIG GOD BEKANT TILL OSS. HON ÄLSKAR GRÖNT & VI HAR GJORT EN PRESENTKASSE TILL HENNE, UR VILKEN VI ÖSER VID TILLFÄLLE. DEN KALLAS ” GRÖNA KVINNAN “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s