Vår & Påskkrans…

…fredagen den 1:a mars, en dag närmare våren…en av fördelarna med att bo så långt norr ut är att våren kommer långsamt, man hinner med liksom, tyvärr lite för långsamt, mars tycker jag är en väldigt bra vårmånad….men väntan kan vara ända fram till maj…En väninna sa till mej igår,” den här tiden vill jag inte resa, det är så underbart att se när vintern övergår i vår…” Ni som har någon fin vårbild, skicka den till mej, så publicerar jag! I väntan så sätter vi en Vår, Påskkrans på bordet…eller hur?!

20130301-174310.jpg

Det här behöver ni..oasiskrans, grundar med gröna blad, finns att köpa i blomsterhandel/stånd, nejlikor i olika färger, delad lime, kokta vita ägg & bruna äggskal..blomsterpinnar..

Gör så här…blöt oasisen, grunda och täck med de gröna bladen, knipsa ner nejlikorna till c.a 5 cm, en bit blomsterpinne sätter ni bak på lime halvan och fördela allt i kransen. Vill ni det ska bli en påskkrans då lägger ni kokta el okokta, bruna el. vita ägg i hålet i mitten och äggskal lite här och där ….Vill ni det ska vara en vårkrans hoppa över äggen och sätt in ett fint block ljus i mitten….eller först ljus och sen ägg..

Lite vårfärg blev det på Beau & Thelmas händer idag, vi trotsade mamma Emmas svarta outfit och de fick välja ett par vantar….”Hallo Kitty” rosa!!! Hur kul tror ni Emma tyckte att detta var….men flickorna var överlyckliga… vantarna sitter fortfarande på….

20130301-181548.jpg

Ha en fin fredagkväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s