Vitt & White…finns det något vackrare…

….det är alltid vackert med vitt, när som helst & var som helst… när det gäller inredning, klänningar, blommor, påskfjädrar etc. Om man vill kan man alltid lägga till någon accent färg i en färg man tycker om, lättare om man grundat med vitt. Jag gillar egentligen inte fjädrar, påskfjädrar, ni som följt mej på bloggen vet redan det..men idag när jag såg det här vita påskriset kom jag på att det faktiskt är helt ok med vita fjädrar, riktigt vackert..

20130227-234321.jpg

Nu blev det ett hopp från fjädrar till klänningar…men ibland hänger det faktiskt ihop….Oskars Galan vill jag inte missa, tyvärr gjorde jag det denna gången. Härligt att se alla dessa vackra klänningar, som buketter…inspirerande, kreativt…vilka bord kan man inte duka efter denna inspiration…

20130227-235013.jpg
Jennifer Lawrence

20130227-235643.jpg
Amy Adams

20130228-000138.jpg

Underbart, man kan alltid drömma, vilket jag nästan gjorde när jag fick se den här bilden från Louise Wranges lilla blomstertäppa i Kåseberga…

20130228-000603.jpg

Tack Louise för att vi fick se!! Underbart!

God Natt, nu kryper jag ner i mina vita lakan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s