Visst måste de ha förstått att jag jobbar med blommor…

Precis när jag checkade in på hotellet bars den här vackra buketten in….

20130222-210248.jpg

Resan från flygplatsen var smått kaotisk, bilar precis överallt, sakta gick det och långa köer, men taxi killen var pratsam ( eng) han frågade först om jag hade varit i Istanbul förut, den frågan fick han ja på, sen undrade han vad jag arbetade med, men han ville gissa först…- lärare? Så berättade jag vad jag höll på med och då sken han upp och sa att han älskade blommor och att han alltid köpte blommor till sin fru….orchide’er…

Nu har maken kommit ( vi flög från olika håll ) nu ska vi se om vi hittar någon mat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s