Hmm…. var inte detta en fantastiskt “gladbukett” “Vårbukett”!

……Bladverket, gick förbi och blev såå glad när jag såg den här buketten…

20130130-233239.jpg

Vi behöver det här ….blommor.. Speciellt en grå dag som idag..

God Natt!

4 thoughts on “Hmm…. var inte detta en fantastiskt “gladbukett” “Vårbukett”!

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    HÄR ÄR JAG. NU HANN JAG PÅ RUTAN. DEN VAR NOG INTE FULLT SÅ SNABB IDAG. JAG VILLE JU KOMMENTERA GULDMIDDAGEN OCKSÅ, MEN DÅ HANN JAG INTE / USCH ! BILDSVITEN DÄRIFRÅN ANDADES JUST GULD & JAG TYCKTE DET VAR SÅ SNYGGT MED EMMAGLASEN, SOM SEN KOM ATT ÅTERANVÄNDAS. HELT FANTASTISKT ! SEN NU DENNA, REDAN SKRIVNA PAMPIGA BUKETTEN. EN TOTALUPPLLEVELSE. FÄRGKOMBON VAR JU HUR HÄRLIG SOM HELT. LÄTT HET FAST MED TYNGD. JAG ” GILLADE. ” DET ÄR ETT VÄRDE I ATT FÅ VÄNTA PÅ DINA VACKRA BILDER. BILDER, SOM HÖJER MIG…….. & ATT KUNNA KOMMA MED HÄR ÄR JU ETT LYFT. MÄRKER DET NU MER, NÄR DET INTE ÄR KLART, ATT JAG KOMMER MED. GOD HELG ! & TACK SÅ MYCKET FÖR HÄRLIGHET I FORM AV BILDER. UPPSKATTAR DITT ÖGA & SINNET FÖR DETALJER. TACK !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s