Guldmiddag i morgon!!!

Så nu är det dags, nu ska Stockholms Culinary Team fira OS guldet i Erfurt på restaurang Modis och jag dukar alla borden….” Guldmaten” kommer att serveras till ca 120 pers. Förutom laget, sponsorer, vänner, släkt, styrelsen etc. Här har jag rullat “emma ljusen” sammanlagt 300 st….

20130123-224849.jpg

I morgon ska jag visa er hur jag tänkt och så här såg det ut när jag började….

20130123-225035.jpg

och så här såg rosorna ut på Hotell Diplomat idag…rosa rosor..

2 thoughts on “Guldmiddag i morgon!!!

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    LYCKA TILL, SKRIVER JAG I DENNA ARLA MORGONSTUND. SÅ ÄR DET DÅ DAGS FÖR GULDET. DET VAR VERKLIGEN MAFFIGT MED 300 LJUS, BARA SÅ DÄR. INTE SVÅRT ATT FÖRESTÄLLA SIG SEDAN SJÄLVA UTDUKNINGEN. FAST DETALJERNA FÅR JAG JU SE LITE SENARE. TÄNKA SIG, IDAG ÄR DET MIN MORS FÖDELSEDAG. HON SKULLE HA FYLLT 92, OM HON VAR I LIVET. MEN ÄR MED OCH BLICKAR NER FRÅN SIN HIMMEL, GLÄDS MED MIG, SOM GLÄDS MED DIG.
    DET HÄR KOMMER ATT BLI EN HÖJDARE, ÄR JAG SÄKER PÅ. DET KAN INTE ANNAT. EN RIKTIG LYCKANS KVÄLL, ÖNSKAR JAG ER SEGRARE. NI ÄR GULDET.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s