En bukett av våren..så här knyter vi scarfen..

….sååå härligt att se, glada färger, är verkligen våren påväg, det finns hopp…i tidningarna får vi se vårtrender, färger…nu ska vi ha scarf, igen, vi som varit med…

20130112-161444.jpg

Dolce & Gabbana, virade scarfen om huvudet…

20130112-161657.jpg

Jag tänkte lägga den på bordet, men först ska jag bära den fina scarfen med” white roses ” in the Black Denim way…

20130112-164218.jpg

…sen rullade jag och knöt den runt halsen som Johan gör..

20130112-164348.jpg

Nu ska jag med snyggt knuten scarf gå och titta på “Fame” på Maxim Teatern med uppsättning av elever från Viktor Rydbergs Gymnasieskola …den ska vara superbra!

Trevlig lördagkväll!

4 thoughts on “En bukett av våren..så här knyter vi scarfen..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    HEJ IGEN CATHARINA………..SÅ HAR JAG NU LYCKATS KOMMA MED 2 DAGAR I RAD. HUR ROLIGT ÄR INTE DET ? JAG VILL NOG ANDAS VÅR, MEN MIN BROR LÄNGTAR EFTER SKIDBACKEN & VILL STARTA DÄR HAN. ” JAG ÄLSKAR SNÖN, FÖRSTÅR DU, ” SÄGER HAN. JAG TYCKER VINTERMOTIV ÄR VACKRA, VISST. BLIR ÄVEN GLAD ATT SE, NI SKA PÅ TEATERN & SKOLUNGDOMARNA ÄR MED I ROLL-LISTAN. DET ÄR HIMLA ROLIGT FÖR ER ALLA, KAN JAG TRO. DIN BILD VISAR JU JU

  2. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    FÖRSTÅR DU, ” SÄGER HAN. JAG TYCKER VINTERMOTIV ÄR VACKRA, VISST. BLIR ÄVEN GLAD ATT SE, NI SKA PÅ TEATERN & SKOLUNGDOMARNA ÄR MED I ROLL-LISTAN. DET ÄR HIMLA ROLIGT FÖR ER ALLA, KAN JAG TRO. DIN BILD VISAR JU JU VÄGEN MOT VÅREN, VART VI SKA GÅ………ÅSSÅ KOMMER DU & ÄR SÅ STILIG I DIN OUTFIT MED TEATER I BLICK & MED ELEGANS HELA DU. JAG HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR AFTON & JAG TACKAR FÖR HÄRLIGA BILDER. GO´KVÄLL

  3. Catharinadukar says:

    Jag ser Elin Maria, så kul att du är tillbaka igen på bloggen! Det är många som gillar att åka skidor, är det så vackert som nu, så kan jag förstå, men jag verkligen längtar efter våren och ljuset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s