“White Christmas” i en lägenhet i New York..

…..här har Johan (brorsan) dukat upp, det ska bli julfest…Visst är det fint med det röda traditionella, men man kan inte komma ifrån att det är otroligt vackert med det vita…”Vit Jul” behöver inte bara vara utomhus…

20121219-220758.jpg

Lägg märke till att mängden ger effekt…De vita rosorna, flera buketter på rad, Ljusen står i en hög på ena sidan av bordet, inte utspridda, mängden av ljus i granen…vill man ha ännu mera vitt i granen, häng på med lite vita kulor och avsluta med att “spruta” snö över grenarna…( finns att köpa i mat & hobbyaffärer) jag ska nog försöka med det, kanske..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s