Nya bokprojektet har börjat, första mötet på “Gubbhyllan” på Skansen..

….nu är vi igång igen, det blir 6:e boken för mej. Ingela Holm,( projektledare), KC Wallberg,(kock) Ulrika Ekblom (fotograf) Här sitter vi på Gubbhyllan och planerar första fotograferingen, vilket kommer att ta ca 2 dagar, den 17 & 18 jan…jag dukar upp och KC Wallberg lagar mat..Så himla kul det ska bli!! Vi är flera stycken inblandade i boken, Jan Gradvall( musik),Liselott Foslin, Tove Nilsson, Birgitta Rasmuson, ( mat, dessert & bak), Bengt Göran Kronstam (dryck), Jonas Larsson (formgivare)…..

20121218-221824.jpg

Den här underbara, verkligen den bästa laxmackan, ja bästa laxen jag någonsin ätit fick vi till lunch av KC Wallberg..receptet kommer att finnas i boken…och mycket mera intressant, vi fick en otroligt spännande föreläsning om inläggnigar, salt, m.m ja ni kommer att få se, och namnet på boken….lite hemligt ännu..

20121218-223051.jpg

…och den där såsen till hmm..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s