Johans dekorerade bord framför Emmas spännande målning

….undrar vad som kommer att dukas upp på detta vackra bord, idag i NY på “thanks giving”…Så klart de vita rosorna, “white rosers” finns där..och de vita ljusen…för att inte tala om den fantastiska målningen….eller hur?

20121122-210112.jpg

För övrigt har jag börjat packa upp mina böckerna ur kartongerna…ska ha med dem på mina kurser …Vilken fantastisk julklapp eller hur!!?? Och signerade, vem kan motstå det?

20121122-213553.jpg

One thought on “Johans dekorerade bord framför Emmas spännande målning

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    HEJ CATHARINA !
    DET HÄR VET JAG INTE, OM DET KOMMER FRAM TILL DIG ENS. MEN JAG HANN PÅ LINJERNA NU !!!! FÅ SE OM ” SKICKA ” KOMMER UPP SEDAN ?? HAR JUST VARIT I LITE KONTAKT MED SV. KYRKAN PÅ MALLORCA & JULBAZAREN DÄR. NÅGOT, SOM TILLTALAR MIG. JAG HAR NJUTIT AV DINA FINA BILDER, SOM GIVIT AHA I MÄNGD, ROLIGA VINKLAR, NYA TÄNK, JA INSPIRATION HELT ENKELT. HAR KÖPT MED BRODERN IDAG LJUSSLINGOR MED SMÅ STJÄRNOR, GRANAR OCH HJÄRTAN PÅ . 3 OLIKA & LIKA FÖRTJUSANDE. HUR ÄR PLANERINGEN ? KOMMER MINA DUKNINGAR UPP SNART PÅ SKÄRMEN ? ÄR JU LITE NYFIKEN. TACK FÖR NU !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s