En Totalupplevelse… dukningen med nyputsat silver…

Jag blev helt “tagen” av dukningen som mötte mej när jag kom hem till Caroline & Jan i lördagskväll…., då förstod jag “igen” hur otroligt fantastiskt & välkomnande det är med en vacker dukning….

20121112-091935.jpg

Allt detta underbart välputsade och vackra silver som stod överallt…..Ni som har vackra silverting i era skåp, putsa upp och använd, blanda gärna med råa material som tex. säckväv om man vill göra något annorlunda….se här på hela ” härligheten”…Den vackert sandfärgade linneduken förhöjer hela dukningen…

20121112-092756.jpg

….placeringskortet av keramik, fanns med i värdens barndom och låg i olika färger vid varje kuvert…man torkar bort namnet som ersätts med nytt för varje middag ….

20121112-093457.jpg

Dukningen tillsammans med maten en “Totalupplevelse” det fick vi alla som var inbjudna vederfara….Servisen!!!! Wow..

20121112-094048.jpg

Jag har en viss förkärlek för badrum…..fint med vacker ros, enkelt tips att göra även denna del vackert inbjudande…”gilla” catharina dukar så finns det en vacker bild där…

2 thoughts on “En Totalupplevelse… dukningen med nyputsat silver…

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    BLIR SÅ GLATT ÖVERRASKAD, ATT JAG KOM MED IGEN MED MINA BOKSTÄVER. RIKTIGT OLUSTIG ÄR DET JU, ATT INTE VETA FRÅN GÅNG TILL ANNAN.
    JAG HAR NJUTIT AV DE VACKRA BILDERNA. DUKTIGA NI BÅDA, VÄRDINNA OCH FOTOGRAF. FIN KOMBO BLIR BRA RESULTAT. I GÅR VAR DET STOR, NÅJA, FÖNSTERTVÄTT HÄR + LITE FORTGÅNDE RENSNING, KOM DÅ ATT TÄNKA PÅ ” TOLETTFRÅGAN “………FÖR ATT DRÖMMA MIG SJÄLV BORT, ” LEKER ” JAG, ATT JAG ÄR VID MEDELHAVET,,,,,,,,,TURKOS LITEN KARTA ÖVER RHODOS I FORM AV EN KASSÉ, SOM JAG SPÄNT UPP DÄR & SETT TILL, ATT FÅ TVÅLPUMPEN I SAMMA KULÖR. SEN TITTAR JAG UT PÅ GATAN & NÄR TRÄDET ÄR I FULL GRÖNSKA PÅMINNER DET OM J.KAZOULI 10……….& DET KÄNNS HIMLA BRA DÅ, ATT VETA, ATT JAG ÄR ” HEMMA PÅ RHODOS. “

  2. Catharinadukar says:

    Vad bra att du har kommit igång igen med texten! Ja vilken bra ide en bild eller karta över något exotiskt ställe och vacker färg på tvål eller handduk som matchar !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s