En extra insatt kurs….. & mellan två möten glömde jag att slangen från bensinpumpen fortfarande satt i tankhålet på bilen

……om vi börjar med första mötet så var det hos KLONG jag ska hålla en extra insatt kurs i deras lokal, där vi gör julkransar, juldukar och julblomstrar m.m….Hallå, ni som önskat en kurs, jag kommer under helgen att ge er ett datum och för er som önskar komma med på kursen, anmäl er till catharinadukar@gmail.com så återkommer jag med ett datum….
Den här vackra inspirationsblomman stod mitt på yoga golvet omgiven av levande ljus och underbar musik, mitt andra möte…bokat sedan länge…

20121109-170851.jpg

Den 1 dec, först enkel yoga 1,5 tim paus med “grön drink” sen gör vi julbordskransar, sittande på kuddar utlagda på en presenning på yoga golvet…” för själ & sinne” mer om detta kommer i nästa vecka….

Ok, besinslangen gick sönder, som tur var var bilen färdigtankad, men jag fick skriva på massa papper….helt galet, jag verkligen glömde att jag tankade, bara satte mej i bilen och körde….För några år sedan gjorde min bror samma sak men han fick hela pumpen hängande efter sej….det är bra att de står stadigare nuförtiden….

Trevlig fredagskväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s