Min blomsterslinga genom stan…..

…….fin helg, då många ljus lyste upp mörkret på kyrkogårdarna….det är så vackert…jag tycker att vi i möjligaste mån ska försöka hålla ljusen tända….det blir en så fridfull och vacker stämning även på den mörka kyrkogården..
I fredags bjöd jag Filippa på lunch på Hotell Diplomat, hon jobbar precis bredvid, så på så sätt kunde vi “maxa” hennes lunchtimme…när vi ätit färdigt och F rusat iväg tog jag det här fotot på blomsterarrangemanget i entre’n….

20121105-085345.jpg

Obs, lägg märke till blåbärsriset, lika vackert utan blad, grönt & vackert hela vintern..

Min vandring in mot centrum, gick förbi Svenskt Tenns skyltfönster….kunde inte motstå färgkombinationen…

20121105-090014.jpg

……vidare tittade jag in hos Acne ….se på de fina “stråna” som sticker upp bland hortensian….en populär färgkombination….

20121105-090722.jpg

Den här kompakta rosbuketten hittade jag hos Ralph Lauren….jo det är sant, många tittade lite undrande när jag ägnade blommorna mer uppmärksamhet än kläderna…..avslutningsvis innan jag var tvungen att rusa…tittade jag in hos BLK DNM ” always white roses”…..

20121105-091802.jpg

Visst är det häftigt..överallt får man inspiration och det kostar ingenting!??

5 thoughts on “Min blomsterslinga genom stan…..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    KAN DU LÄSA DETTA NU CATHARINA ? PLÖTSLIGT KOM JAG, ATT KUNNA FÅ FÄSTA MINA BOKSTÄVER HÄR……VET EJ OM DET HÅLLER HELA VÄGEN ?
    NÅJA, FICK SE DEN UNDERBARA BLOMSTERVANDRINGEN & BLIR SÅ TAGEN AV, ATT DU HAR BÅDE ” NÄSA FÖR ” & ” ÖGON TILL ” ATT KUNNA SKAPA SÅ SKÄRPTA BILDER ÅT OSS. FANTASTISKA FÄRGER, SPRETIGA BLÅBÄRSGRENAR, ROSOR ETC, & MAN BLIR UPPLYFT, OM MAN INTE VAR DET INNAN. TACK SNÄLLA, ATT DU TÄNKER PÅ OSS. HOPPAS DETTA NÅR DIG OCKSÅ !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s