Blommor är så oerhört viktiga, både i glädje & sorg….

…..i torsdagskväll i Skåne, gjorde jag den här kransen av löv, hortensier, rosor, äppelkvistar, björnbär, allt från trädgården…till en av de finaste av vänner som alldeles för tidigt har lämnat oss…fredagen var en oerhört tung dag och hela familjen var samlad…

20120930-152804.jpg

4 thoughts on “Blommor är så oerhört viktiga, både i glädje & sorg….

  1. Karin says:

    Tänker på dig i sorgen. Så tänker jag också att det är fantastiskt att kunna göra en egen krans som ett fint minne.
    Du finns med mig hemma i mitt kö just nu för till helgens lilla höstmiddag i köket gjorde jag ett bordsarrangemang med savoykål och rosor m.m.. Finns i min blogg nu.

  2. Catharinadukar says:

    Det är sant Karin, det är härligt att kunna göra sin krans, många tankar “far” genom huvudet när man jobbar med kransen. Så härligt det låter att jag finns med i ditt kök, jag ska med en gång titta in i din blogg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s