I min värld har blomkål alltid varit vit…..men hur blev det så här..

…..hur som helst är de supergoda, den lila, den oranga, den gröna och hur vackert & enkelt blir det inte om man först dukar med dem i terrakotta krukor och någon dag senare äter upp dem…

20120920-000220.jpg

Något annat väldigt vackert & mer storslaget var “Mozart Mässan i c-moll” med kungliga baletten på Operan, där var jag ikväll med ett trevligt gäng tjejer….sååååå underbart härligt…här är det slut….

20120920-001059.jpg

Nu ska jag packa ihop lite saker…imorgon blir det Skåne, där ska jag vara med i ett tidningsrepotage och frottera mej bland alla frukter & grönsaker….

4 thoughts on “I min värld har blomkål alltid varit vit…..men hur blev det så här..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    JA, I MIN OCKSÅ VIT. HAR NÄSTAN LITE SVÅRT ATT FÖRSTÅ, ATT NUMERA KAN DE INTE ” HÅLLA FÄRGEN ” MEN JAG GILLAR DET OCKSÅ. LILA, ORANGE, VISST JAG ” SMAKAR PÅ DET. ” I KRUKORNA, SOM PÅ DIN BILD BLIR DET JU NÅGOT ALLDELES EXTRA. LYCKA TILL MED SKÅNE & VISTET DÄR…….27 / 9 VAR DET KISTA, SOM GÄLLER , VA ?

  2. Karin says:

    Hej Catharina! Det var så länge sedan jag tittade in här hos dig, men så kom jag att tänka på Savoykålen från din workshop förra året! Och vad hittar jag då när jag tittar in här nu…jo, härlig blomkål i krukor! Nu fick jag ny inspiration och måste ut och leta färgad blomkål!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s