Där hängde ” fiberduken”…

….lite överallt, på väggarna & bl.a i provrummet på Stockholms Aktionsverk. Fiberduken jag ofta föreläser & dukar med, speciellt bröllopsdukningar. Fiberduk? Jo, den ligger som skydd över “sådden” på åkrarna och finns att köpa i typ trädgårdaffärer. Varför var jag då på Stockholms Aktionsverk därför att min vänninna hade fått VIP biljetter till förhandsvisningen av ” Fashion & Lifestyle” där ABBA-Fridas exklusiva garderob aktioneras ut….

20120909-124339.jpg

…..det serverades “bubbel” och “alla” var där inkl. Vi ….

20120909-124551.jpg

….Frida måste älska Herme’s sjalar, det var inte bara de som hänger i fönstret utan många fler därinne…..ni förstår hur vackert det skulle vara att duka med dem…wow..Här står Sussi & Lena och väntar på Misse & mej.. Nu är vi inne och frotterar oss, detta var i torsdags men jag kom av mej då “Lantliv” kom i vägen..

20120909-125249.jpg

….Visningen pågår nu och alla kan fundera på vad vi ska ropa in på onsdag den 11/9…jag funderar på en sjal??!!! ( Så klart ni ska få se dukningen sen)…Hallå där, här kommer då den omtalade fiberduken, bakom den kan man få prova Fridas Kläder..

20120909-125728.jpg

Vad vore en visning utan rosor…

20120909-125839.jpg

Ni som har möjlighet, det är värt ett besök, om inte annat för att titta på allt det vackra…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s