“Mängden” på det dukade bordet ger gästen en AHA-upplevelse

……vad jag menar är att det räcker att duka med en sak, typ äpplen. Lägger man mängder av dem på bordet, ger det en större effekt än om man bara lägger några stycken. Det gäller löv, kastanjer, päron, tomater etc…Antingen i en stor hög som en bordslöpa i mitten bordet, eller som här över hela bordet…

20120905-212116.jpg

Den här bilden hittar ni i min bok “Dukning efter säsong” och bilden är tagen av fotograf Roland Persson Jag har fotat bilden direkt ur boken så det ger väl inte bilden direkt rättvisa, men ni förstår hur jag menar…Lägg allt på bordet och duka ovanpå. Jag hade en gång en kurdeltagare som undrade var ska man ställa maten? – Mitt på dukningen, det är det som ger effekten…Jag vågar knapp skriva Aha-upplevelse igen, mina barn bara skrattar och retas …” haha är det också en Aha-upplevelse”…Men sanningen är att det blir en aha…
Här har jag grundat med löv över hela bordet så att det täcker, därefter har jag lagt ut äpplen, kastanjer, valnötter, nypon, päron och det bästa av allt, vi äter av dukningen under middagen…

20120905-220653.jpg

Foto Roland Persson

Precis, duka på dukningen och skriv ev. namn på lövet….Nu är det bara att gå ut och plocka…eller göra ett besök på torget..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s