Hortensian, ett av höstens,” guld”..

…Ni som har hortensia i era trädgårdar, lyckliga ni! För er som inte har så finns det mängder att köpa på torg och i butiker. Dyra men håller i evighet, först färsk & sedan torkar den, lika vackra…vilket som..Vad sägs om det här praktfulla kittet, som Olas blommor på Östermalmstorg dukade upp..

20120904-201936.jpg

….och så här lätt formar man en bukett..

20120904-203833.jpg

Hortensia blomman är så stor och kraftig och genom att bara sätta ihop dem så får de genast en stor härlig form…det är inte det där knepet med att binda en “Bouquet Rond” som jag lärde mig i Belgien. Det tog jätte lång tid innan jag kunde binda en bukett, såå svårt det var.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s