Kan man bli besatt av Savoykål…..

……då menar jag inte att äta, det finns säkert många fantastiska matupplevelser på savoykål. Nej jag blir alldeles “pirrig” i hela kroppen när jag ser dessa nyplockade, krispiga, stora härliga kålhuvuden med många nyanser av grönt….tänk alla bordsdekorationer man kan göra eller bara lägga dem som de är, på rad som en bordslöpa på bordet…Såååå himla vackra & dekorativa och nu och en tid framöver är de som BÄST!!! För att inte tala om ALLA grönsaker och då menar jag oxå att äta. Se på den här kransen, vad man kan göra av allt det vackra ….

20120822-123736.jpg

Det här behöver ni: hökrans, bondbönor, brunt snöre, broccoli

Så här gör ni: Gör några små knyten av bondbönor och vira runt ett snöre. Gör ett antal knyten och fäst sedan knytena med hjälp av snören..gör små buketter av broccoli och vira snöre runt. Fäst dem på samma sätt med snöre på kransen..

Förstår ni mej, se på de här vackra savoykålen…..Underbara!!!

20120822-124555.jpg

Nu ska jag ut och plocka, köpa grönsaker och frukt till en sensommardukning…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s