Hittade inte den svarta presenningen så det blev fisknät istället…

…..när jag dukade till vår kräftskiva…..Servetter, svart bordlöpa & svarta tallrikar från Duni

20120805-154958.jpg

Dillkronorna klippte vi ner och gjorde små buketter i olika kristallglas som vi ställde lite här och där på bordet. Den svarta bordslöpan lade jag tvärs över bordet och dukade ett kuvert på varje sida…

20120805-155526.jpg

Bordslöpan skrynklade vi till lite så att den fick en lite “råare” attityd..De svarta plasttallrikar & kräftservetter var superfint ihop med fisknätet….de här små kräftorna hittade Filippa i Lågprisladan i Boarp. Så gulligt klängde de runt i nätet..Kombinationen med kristallglasen är “klockren”..

20120805-160907.jpg

Jag gillar verkligen inte de fula kräftlyktorna, hattarna, haklapparna….men eftersom Filippas pojkvän från Chicago var här och aldrig ätit kräftor….så klart aldrig varit på kräftskiva så skulle vi ha med allt….

20120805-162429.jpg

krabborna till höger var under dagen fångade i nätet som ligger på bordet…Allt har sin historia!

Jag behöver nog inte tala om att vi hade superkul!!

3 thoughts on “Hittade inte den svarta presenningen så det blev fisknät istället…

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    OCH LITE GRÖNT……MMMM…..GRÖNT ÄR SNYGGT IHOP MED SVART. EN SÅ´N KÄNSLA MED NÄTET DÅ, EN HEL HISTORIA JU. DU HADE GJORT SÅ FINT, TYCKER JAG. SMÅ HJÄLPREDOR INTE ATT FÖRGLÖMMA DE UNDERBARA. JA, ALLT VAR I BALANS. HÅLLER PÅ ATT GÅ IGENOM LITE BILDER HÄR, IFALL DET UNDRDAS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s