Intervju i morgonbitti, för tidningen ELLE & Aftonbladet….

…..sitter just nu och förbereder alla frågor och material jag fått…det gäller hösten och i detta Skåneland jag just nu befinner mig i är det HÖST, regnet bara öser ner…..och 12 grader!!
En kul grej, fick ett mail av Kristin Kaspersen, där hon bl.a berättade att hon presentat “min” savojkålsdekoration av vita rosor & lime, till värdparet på midsommarafton och lagt upp det på Instagram…

20120624-225615.jpg

….ja, hur dukar vi i höst…!?

4 thoughts on “Intervju i morgonbitti, för tidningen ELLE & Aftonbladet….

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    HÄR TAR JAG PÅ MINA RÖDA STÖVLAR INFÖR MORGONRUNDAN & BEGER MIG UT I SOMMARREGNET, SOM DET KANSKE KAN KALLAS ? HUR SOM HELST, TANKARNA FÅR FLYGA FRITT & SEN GÅR DE ÖVER TILL DIG, SOM JAG ÖNSKAR ALL GOD FRAMGÅNG & NÄR JAG ÄR TILLBAKA HAR DU SÄKERT STARTAT & HAR HUSET FULLT AV TEKNIKER, FOTOGRAF, JOURNALISTER OSV……..DET BLIR BRA, DET KÄNNS REDAN. ALL SOL ÖVER DIG NU……& LITE MER ROSOR + UPPEHÅLLSVÄDER, SOM MIN BROR SÄGER : HÅLLA-UPPE-VÄDER.

  2. catharinadukar says:

    Tack Siri, jag är verkligen också såå glad över vår kontakt, så kul med alla inspirerande dukningar du skickar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s