Blomster på Svenskt Tenn…..

…..där stod han bara, Peter Ödegaard och blomstrade. Ni som har vägarna förbi Svenskt Tenn i Stockholm, det har blivit så fint efter renoveringen, med tesalong och allt och idag med så fina blomsterdekorationer också..

20120615-001447.jpg

..ett exempel därpå, vackert eller hur!?

20120615-003312.jpg

God Natt!

2 thoughts on “Blomster på Svenskt Tenn…..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    Å SÅ ROLIGT, ATT ÄVEN PETER BLOMSTRADE ! VISSNAR HAN I FÖRSTA TAGET, TROR DU ? KOMMER UTSTÄLLNINGEN ATT FINNAS KVAR TILLS MÅNADSSKIFTET ? DÅ SKA JAG HA MIN BARNDOMSVÄN HÄR PÅ BESÖK & DÅ GÖRA HELST ” LÄCKRA SAKER . ” SÅ….SVENSKT TENN SITTER JU BRA. TESALONG VERKAR ÄVEN PASSA. OM DET SKULLE VARA MÖJLIGT….HAR VI LITE TID ATT ” TA IGEN. ” VI FLYTTADE BÅDA FRÅN ORTEN TIDIGT 60- FÖR ATT ÅTERSES UNDER FÖRRA SOMMAREN PÅ JUST EN BYGDEDAG. HON HAR RÄKNAT UT, ATT DET SKULLE RÖRA SIG OM CIRKUS 48 ÅR….JAG VET INTE RIKTIGT…. & NU SKA VI ” GÖRA STOCKHOLM ” .

  2. Catharinadukar says:

    Vad kul Elin Maria, alltid så fantastiskt roligt med gammal vännskap, känner till en historia som man inte har med andra…Idag ska jag träffa en vännina som jag lärde känna när vi var 4 år….kul Hoppas ni får det trevligt!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s