“Hallå där” blev det några buketter igår?!

…….själv sjöng jag som alltid för min mor…”mor lilla mor, vem är väl som du, ingen i helaste världen” “helaste” ska det vara för det var så jag sjöng när jag var liten…och mina flickor Emma & Olivia hade ordnat middag när jag landat från Skåneland igår kväll, Filippa är ju i Chicago men lite Skype blev det….
Före hemresan tillbaka till Sthlm, inhandlades diverse blomster till ett kommande projekt..

20120528-103835.jpg

Här blandades vitt & mörkt, jag går ju som sagt alltid på de färger jag vill ha och mindre på hur de växer & heter…galet ibland, men jag har kanske haft tur…”det vill gärna bli bra” Gullig vagn eller hur?

20120528-104304.jpg

Vet ni vad, nu blir nog den där DUNI Tävlingen av, för nu är servetter, ljus & bordslöpa på plats och dukningarna är fotade och klara!!! Återkommer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s