Bröllop, student, fester, middagar……vad händer inte nu, allt på en gång!!

….om någon timme är jag påväg till en “brud” för att diskutera brudbuketten, flertalet möten, planeringar m.m. Anna Folkebo och jag arrangerar, dekorerar, fixar festbordet, hjälper till med idee’r…….En ny ide’ som vi håller på med…Vi är ” presenten” beställ oss så dukar vi födelsedagsmiddagen, möhippan, examensbordet ….vet ni inte vad ni ska ge bord, ge bort ett dukat födelsedagsbord, ett arrangemang eller bjud på dukningen till födelsedagsmiddagen…..
Bra ide’ eller hur!

En annan bra ide’, plocka en bukett blåbärsris, sätt ner i en vas, köp ett paket rosor i mataffären eller på torget, klipp lagom längd och stick ner jämnt fördelat i buketten, så enkel och vackert..

Varsågod!!!!

20120521-122410.jpg

Varför inte, gör en egen morsdag bukett, så enkelt, så uppskattat!!

3 thoughts on “Bröllop, student, fester, middagar……vad händer inte nu, allt på en gång!!

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    JA, DET ÄR LITE HÄRLIGA FEST – & FÖRBEREDELSE – TIDER NU. Å ERT UPPDRAG KÄNNS FAKTISKT JÄTTEKKUL OCH SPÄNNANDE, TYCKER JAG. ” KRINGOMET ” & PLANERING ÄR JU EN STOR DEL FÖR, ATT UPPLEVELSEN SKALL BLI TOTAL.CLAES GÖRANS

  2. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    TEATERGRUPP HADE PREMIÄR I GÅR OCH JAG VAR DÄR SOM GÄST / PUBLIK. I TACKTALET FATTADE JAG MIG KORT OM ” KULTUREN ÄR EN LIVSKRYDDA ” & UPPVAKTADE SAMTIDIGT MED ” KRYDDOR ” I GRÖNT TILL LEDAREN. BRODERN FICK EN ÖL + SOPPFÖRPACKNING, RESP. INSLAGET I CELLOFAN, SOM ” PRASSLADE ” ROSATONAD ROSETT / MÖRKT BLÅ DITO. DET VAR VERKLIGEN FESTLIGT, INNERLIGT, FARTIGT & KUL. HURRA FÖR HANS INSPIRERANDE LEDARE !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s