Sandlådan blev en supervacker damm…..

…..så kan man också göra, det gäller bara att komma på det! Min fika hos Malin Warkander blev en AHA-upplevelse….det ena efter det andra såå fint. Malin har fått fria händer att göra iordning en helt vanlig innergård mellan ett flertal våningshus inne på Östermalm. Vi börjar med sandlådan, den bara stod där tråkig och oanvändbar….

20120515-202926.jpg

….urgrävd och med plast i botten fylldes den med vatten..runt om planterade Malin ett flertal växter, namnen kommer jag så klart inte på just nu, och att hålla på och skriva upp när jag var där, ja då försvann ju hela upplevelsen..( nu fick jag till det) ok är det någon som vill veta så kan jag ta reda på det…Grodan som sprutar vatten har Malin gjort själv..

20120515-203604.jpg

Nu går vi vidare….Fågelbad..

20120515-203701.jpg

20120515-203751.jpg

..titta på de små stjärnorna som hänger …Stenar & kristall..

20120515-203910.jpg

Enkelheten, ja som jag sa, det gäller bara att komma på det..

20120515-204035.jpg

…..som små sötvatten snäckor på “sandlådekanten”… Vilken lyx för alla som bor runt om i lägenheterna…att kunna gå ner och sätta sej så här och dricka kaffe och äta kardemummabullar…Malin vilken oas, tack för fikat!!!

20120515-204448.jpg

Malin till vänster, Ewa till höger….och i morgon ska jag ge er lite tips på en studendukning..

One thought on “Sandlådan blev en supervacker damm…..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    OJA, DET DÄR VAR EN UPPLEVELSE, MED KRISTALLER, SMÅSTJÄRNOR, VATTEN, SPRUTANDE GRODA, VÄXTER & EN GOD FIKA. JAG BARA UNDRAR : BOR DET INGA SMÅ BARN I HUSEN OMKRING ? I SÅ FALL BEHÖVS NOG LITE PASSNING ? ELLER ? SPECIELLT VATTNET…….HUR VAR TÄNKET DÄR, MITT I DET SKÖNA ?
    EN GOD ” LÅNGHELG ” TILLÖNSKAS & FORTSATTA ” AHA – N ” HÄR PÅ BLOGGEN.TACK FÖR ALLA DINA UNDERBARA FOTON ! ” DU ÄGER ” & JAG ÄR ” PÅ & MED. “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s