Gör en krans med vår & skogskänsla, av mossa och ….varför inte ett besök på torget!?

…..Här har jag använt oasiskrans, det behövs egentligen inte, eftersom jag har plantor som redan har sin jord och sina rötter går det alldeles utmärkt att använda en rund kakform med hål i mitten. Vill man inte ha hål så kan man bara ta en rund form av något slag……
Så blev det lobeliaplantor, personligen tycker jag att det ljusblå & gröna är så vackert och “vårigt” men så klart ska man använda den färgställning man känner för just nu….jag skulle kunna tänka mej vitt också!

20120505-115654.jpg

Om man använder oasiskrans, blötlägg den och gör groparna jämt fördelade och placera lobeliaplantan ( eller vad ni valt) i groparna, täck med mossan. Väljer ni kakform, placera plantan jämt och täck sen med mossan. Vira ett bastband runt, eller vilket band som helst, det ger lite extra stöd åt “det hele”
Vill ni prata lite extra om detta eller andra frågor så kan ni gå in på Facebook och Catharina dukar,
Ni kan också “gilla”
Jag är nu i Torekov igen, jag här blir det upp och ner. Är just nu påväg till Danmark och en konfirmation, min kusins son Fredrik konfirmeras och i Danmark är detta anledning till en stor fest/party. Klart vi ska kolla in dukningen!!

2 thoughts on “Gör en krans med vår & skogskänsla, av mossa och ….varför inte ett besök på torget!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s