Hur vet jag vilket glas som var mitt, var ställde jag det…

…..visst var det så, men inte nu längre. Det var det bästa jag sett på länge, det här lilla paketet med …..

20120503-221544.jpg

….små färg lappar att sätta runt glasets fot, så enkelt att göra själv. Klipp ut små runda former i filt, papper etc…i olika färger, klipp ett litet Jack så att man kan trycka på märkningen och placera runt foten.

20120503-222539.jpg

De här hittade jag i Chicago. När jag visade Filippa vad jag köpt, började hon gapskratta, – men mamma vad är det här, vad har du köpt!!??

2 thoughts on “Hur vet jag vilket glas som var mitt, var ställde jag det…

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    GOD MORGON !
    EFTER EN ARBETSVECKA I PALMA & 7 DAGAR UTAN VARKEN FAST TELEFON ELLER FUNGERANDE DATOR HÄR HEMMA, KAN JAG ÄNTLIGEN GE ETT TECKEN. TYCKER, ATT JAG LANDAR MENTALT SÅ SMÅTT…….GLÄDER MIG ÅT DE FINA SAKER, SOM JAG FÅTT SE HÄR. VILL GÖRA ” GLASÄGARBLOMMORNA “. HUR SOM JAG HAR FÅTT MÖTA DEN FÖRSTA VÅREN ( NÄSTAN FÖRSOMMAR ) & SER FRAM EMOT EN VÅR ÄVEN HÄR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s