Otroligt vilket jobb det är att få allting att fungera…..

…datorer, telefoner, så en I-pad & en I- phone och en blogg & hemsidor som ska ändras & allt ska uppdaterats, vilket jag inte har gjort också ska Skype fungera och så ska allt laddas och igen uppdaterats och alla dessa inloggnings koder, jag blir tokig. Jag kommer inte ihåg…och så har jag skrivit upp koderna på anteckningar på min mobil, men då har den laddat ur….förtvivlad ringer jag dottern – Åh mamma, kommer du inte ihåg!? Nu har jag äntligen fått ordning på det mesta, maken fick tillslut ordning på Skype, så nu har jag en ny inloggningskod och så ska man skriva någon typ av ledtråd oxå, typ “flicknamn”…..eller något.
God natt! Ska försöka få ihop en dukning i morgon, det verkar ju superenkelt!!!!

2 thoughts on “Otroligt vilket jobb det är att få allting att fungera…..

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    Å SÅ ENORMT FÖRLÖSANDE DIN TEXT VAR. JAG KÄNDE IGEN MIG PÅ EN HEL DEL PUNKTER, MAN MÅSTE VARA VÄLDIGT PÅ, TYDLIGEN & INOM DENNA DATOR VÄRLD ÄR JAG INTE DET. DET ÄR JU SÅ KUL, MEN INTE HELT LÄTT.. MEN JAG HHÅLLER PÅ DIG. DU FÅR JU TILL DET. MYCKET ATT HÅLLA REDA PÅ. DET GÖR SIG ICKE SJÄVT JAG VILL ” KUNNA ANVÄNDA DET GODA MEDIET ” MEN KLARAR INTE DET, SOM ÄR ” KRINGOM. ” I MITT FALL, ÄR DET SÅ, ATT JAG ÄR GLAD FÖR DET, SOM JAG KAN KLARA. DU TAR JU SÅ FINA BILDER & DET MÄRKS JU VILKET GOTT ÖGA DU HAR HELA TIDEN & RÄTTA ” KNYCKEN “, SOM HON SA´TJORVEN.

  2. Catharinadukar says:

    Ha ha ja det är verkligen inte lätt, hade inte jag fått hjälp med både det ena och andra hade jag nog inte haft rätta “knycken”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s