Att det ska vara färg i vår har nog inte undgått många, ceris, kornblått, grönt, gult & rött

……då måste vi så klart försöka duka i någon av dessa färger för att känna oss “med” Kanske en ceris tygbit som duk…men som tur är, VITT är lika “hot” och det gillar jag….det är lättare att “stöka” till en vit duk genom att sätta färg i form av blommor, (tänk på min “kenzobukett”) tallrikar etc. eller bara duka med allt i vitt…än att duka på en färgad duk. På tal om vitt, se här vad jag fick på min mail för en liten stund sedan..

20120412-233633.jpg

De där jeansen ska jag titta på…( undrar om man får en lika snygg rumpa…) och så ska jag köpa vita ranukler ( tror jag). Nu har jag suttit i timmar och bläddrat ibland gammalt & nytt och bland material som jag samlat under alla år jag hållit på att duka. Nu har jag ett flertal uppdrag framöver och måste “tänka till” då är det kul att blicka bakåt. Se vad jag gjorde, en av tre bröllopsdukningar för Bröllopsmagasinet……

20120412-234850.jpg

Kryddor, sisal som jag sprutat med guldspray, guldbast,……Inte så mycket färg där inte…

5 thoughts on “Att det ska vara färg i vår har nog inte undgått många, ceris, kornblått, grönt, gult & rött

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    VILKEN FIN DUKNING ! INTE FÖR KRÄVANDE,MEN FÖRBASKAT SNYGG.SPARSMAKAD MED ELEGANS. TACK FÖR DEN. PASSADE SÅ BRA DESSUTOM TILL MINVÅN PÅ MITT HUMÖR.

  2. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    ……..förlåt mig !
    SÅ HÄR VAR DET TÄNKT, ATT BLI : PASSADE SÅ BRA TILL MIN NIVÅ PÅ
    HUMÖRET……..MINA FINGRAR LYDER INTE ALLTID…….URSÄKTA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s