Det Dukade Påskbordet…

…Här kommer den utlovade dukningen..

Ägget ligger i “servettboet” och önskar glad påsk..

Påsklijan ligger inrullad i servetten…

Boet mitt på bordet, hängbjörk som jag snurrat, hö, målade & omålade ägg. Ide´är att var och en målar ett ägg, när man sen sitter tillbords och ska äta, kan man få igång konversationen genom att plocka ur boet och fråga, – Vem har målat detta ägget…..

…liten kyckling balanserar..

Ännu mera, kanske lite tjatigt!?

Hela bordet, älskade säckväv & brunprickig duk ( den är utlånad till Ewa som fyller år på Påskafton, det blir i Cannes, så vi åker dit, klart jag tar ett foto..)

Har ni sett det förut, jo en del av dukningen var i Sturegallerian. Nu är vi i Frankrike, det blir på något sätt en hel dag som går åt till att resa, men nu är vi här och det är helt underbart, det är grönt, det blommar, nja kanske inte i alperna, men det är varmt och snön ligger kvar i systemet!

3 thoughts on “Det Dukade Påskbordet…

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

    HEJ CATHARINA ! ATT SE DET DÄR BOET & PRICKIGA DUKEN ÄR SÅ SKÖNT. DET ÄR DESSUTOM ÄGGSTRA. JAG GILLAR EFFEKTEN MED SÄCKVÄVEN & KÄNDE IGEN STUREDUKNINGEN. TACK FÖR DENNA NJUTNING. I MORGON GÅR VI TILL KYRKAN FÖR ” I NIONDE TIMMEN ” PÅ EM : EN. DET BLIR EN VISS BALANS, EFTERSOM VI SEDAN KIKAR PÅ LET´S DANCE MED SANN INLEVELSE. GOD INLEDNING PÅ HELGEN & ALLT GOTT ÖNSKAS ER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s