Det blev som ett april skämt….

…..tävlingen & Påskdukningen, idag kom paketet, i morgon ska ni få se servetterna. Resten spar vi till vårdukningen och den ska ni få tävla om, då finns det ingen limit så paketen kan snurra runt bäst det vill..
Nu ska jag visa något fint som jag fick från Anna Folkebo för en stund sedan. Ett annorlunda påskris, tror det är trollhassel. Se på de små fåglarna som sitter på kvistarna, för att inte tala om det lilla fågelboet….underbart!

20120402-214751.jpg

Själv har jag idag arrangerat i en vas; vita tulpaner, cerisa anemoner & oranga ranukler..

20120402-215712.jpg

En gång i tiden när jag hade blomsteraffären ” Fleur de passion ” så gjorde jag alltid buketter i den här färgkombinationen till Påsk, lite Kenzo inspirerat. Oj som vi sålde buketter, helt galet, men så kul det var..

20120402-220122.jpg

 • Oj så stor den här bilden blev, den buketten ville verkligen vara med..

  På tal om ja, så har ju studentskivorna börjat sen ett tag tillbaka och det är tema på dem alla, så det gäller att switcha från powerpuffpingla till ko…Olivia har ett år kvar till sin skiva, känns bra..

  20120402-221609.jpg

  Två kor, Mr Bond & Bondbrud…

  4 thoughts on “Det blev som ett april skämt….

  1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

   JA, SÅ ÄR VI DÅ I STILLA VECKAN. KANSKE KÄNNS DET SÅ FÖR NÅGRA, FÖR ANDRA DESS MOTSATS. VÄNTAN & LÄNGTAN. VAD GÖMS I PÅSKÄGGET ?
   JAG GÖR MITT BÄSTA FÖR MIN BROR, TÄNKER PÅ HUR DET VAR FÖRR. SER FRAMFÖR MIG FÄRGER, HÄRLIGA DUKNINGAR, GIVANDE MÖTEN, LAX, LAMM, LJUS……….
   MINNS ATT JAG KUNDE GÖRA EN FANTSITUPP PÅ EN FLASKA, SOM IDÉ HÄNGDE DEN MED NÅGRA SÄSONGER.
   ÖNSKAR DIG CATHARINA FINA DAGAR MED UNDERBARA IDÉER & ÅTERHÄMTNING OCH ER ANDRA ÄVEN. GLAD PÅSK MED ” ÄGGSTRA ALLT. “

  2. Karin says:

   En underbar bukett i härlig färgkombination!! Det ska jag komma ihåg till någon dukning framöver. Jag har laddat i min blogg med ägg och blommor!

  3. Catharinadukar says:

   Jag önskar dej och din bror en fin Påsk! Du har verkligen ett stort hjärta Elin Maria som tar så väl hand om din bror. Den där fantasituppen på en flaska lät verkligen spännande…

  4. Catharinadukar says:

   Jag ska gå in och titta på din blogg Karin, vore kul om jag kunde länka dig hit, det är en fin blogg du har, med många fina idee’r

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

  Connecting to %s