Första gemensamma mötet, jag & Anna träffar bruden…

……sååå kul, Anna Folkebo och Jag ska nu börja samarbeta när det gäller större Event, vi har gjort det förrut, nu gör vi det igen, kanon kul….Vilket tema, färger, känsla…….

20120327-215911.jpg

…Anna diskuterar..

Ja så har vi lite ju lite Påsk på gång, när jag nästan sprang till min fransk lektion ( det är sant jag läser faktiskt franska 1 gång i veckan) så såg jag det här riset i ett skyltfönster..

20120327-220356.jpg

..fint tycker jag, gillar inte de där färg glada påskrisen, det här var lite lagom…för att inte tala om detta fång av underbara färger där fjädrarna är lite “luddiga”

20120327-220812.jpg

Det blir absolut ett Påskkitt från DUNI, jag dukar upp på torsdag, så under helgen får ni tävla om 3 kitt och så blir det 3 kitt på www.mathem.com att tävla om också

Ni har säkert alla sett bilden på Viktoria & Estelle, men jag kan inte låta bli att visa…..vår fransklärare hade med fotot så vi fick uttrycka oss på franska om vad vi tänkte på när vi såg bilden, på franska alltså….tre’s Belle!

20120327-221718.jpg

Så måste vi ju kommentera blommorna i håret….Vad tycker ni?

3 thoughts on “Första gemensamma mötet, jag & Anna träffar bruden…

 1. ELIN MARIA SUNDBERG says:

  SPÄNNANDE ! VEM GÖR VAD HÖLL JAG PÅ, ATT SÄGA……ANNA, HAR HON KLÄDER, MATEN ELLER HUR ÄR ERA ANSVARSBITAR ? DET MÅSTE JU GE YTTERLIGARE EN DIMENSION TILL DET HELA. DU HAR JU DUKNING, BLOMSTER, DEKOR & DET RUNT DETTA…….VAR KOMMER ANNA IN ? FRISYR KANSKE ?DET BLIR BRÖLLOP FRMGENT ??
  SÅ FLITIG DU ÄR. DU MÅSTE VARA MYCKET STRUKTURERAD.ÄVEN FRANSKA HINNER DU MED. SNACKA OM 8 BOLLAR I LUFTEN SAMTIDIGT…….ÅH VAD ALLT KAN INTE DU ? FANTASTICO !!
  KUNGLIGA BILDEN ÄR JU MUY BIEN. BLOMMORNA I HÅRET HARMONIERAR. DE HADE ÄVEN KUNNAT VAR NYANSEN

 2. ELIN MARIA SUNDBERG says:

  STARKARE, MEN GÅR BRA SÅ DÄR OCKSÅ. LIKA ÖVER MUNPARTIET ÄR DE MOR & DOTTER. BLUNDAR BÅDA ? LÄTT ATT KÄNNA FÖR DEN BILDEN. MUY BIEN !
  TACK FÖR OMTANKEN I DIABETESBESÖKET. BILJETTER FICK VI. RESER DEN 20 // 4 FÖR 1 VECKA.

 3. Catharinadukar says:

  Hej Elin Maria, Anna gör detsamma som jag, dukar, dekorerar, vi ger och tar och kompliterar varandra. När man bygger upp ett Event är det super om man är minst 2, det är oftast så mycket saker som ska göras på en och samma gång.. Oh vad bra att ni fick biljetter!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s