Prada bar duken…..

Ni som följt med här på min blogg, har sett spetstyget jag köpte på metervara till en dukning som skulle fotas för några veckor sedan. Igår tittade jag förbi Pradabutikens skyltfönster i Cannes och där bar skyltdockan den här vackra klänningen.

20120312-130319.jpg
Det som är kul med att titta på Pradas kollektion och framförallt skyltningen är att de ofta gör sina egna trender som sen världen följer, oftast..Så tyget jag köpte….jo jag hade redan smygtittat på våren och sommarenskollektion från just Prada..det var inte så att Prada följde mej, även om det är ett önsketänkande….

20120312-131129.jpg
Härligt eller hur?

2 thoughts on “Prada bar duken…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s