Med tåg från Briancon till Cannes via Marseille, c.a 7 tim…

…..hur ska nu detta gå?! Vår årliga “kulturträff” ( 16 år sedan vi började, 10 kompisar från Brysseltiden) ska nu ske i Cannes och dit är jag nu påväg….
Igår kväll var jag på en restaurang i Monetiers les Bains som anser sej vara “lite bättre” och heter Alley. Se hur de lagt besticken, från vänster till höger, efter antal rätter man äter. Snyggt upplagda på servetten..

20120305-111627.jpg
Måste bara visa en supersnygg soffa och en härlig matta, var, jo i vårt nyrenoverade badrum i Frankrike

20120305-111922.jpg
Mattan syns ju inte så bra, så här kommer en närbild

20120305-112101.jpg
Ni som har vägarna förbi Sturegallerian, kan titta in på Box Experience, där har jag dukat upp ett bord mitt i butiken och i skylten också. Den 15 & 16 mars dukar jag upp inne i Sturegallerian kl 16.00. Nu ligger mina kurser i Stockholm och Torekov uppe på min sida här på bloggen, välkomna! Ok nu ska jag snart med tåget?! Rapporterar från Cannes, lite kultur och många ide’er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s