Efter snart 2,5 år här på Allt Om Mat, går jag vidare med egen blogg på www.catharinadukar.se!!

Följ med till catharinadukar jag kommer att fortsätta blogga om det dukade bordet, ge tips & idee´r, kommer också att arbeta mycket mera med olika Event, som bröllop, företag, födelsedagsfester m.m självklart fortsätter jag både med kurser och föreläsningar….Tanken är också att lägga upp era bilder och idee´r på bloggen och få igång en kommunikation. I samarbete med Duni kommer jag, vi att lotta ut ett ” Påskkit”.  Duni vill också ge er en rabattkod som ska gälla under begränsad tid……och vem vet det kanske blir en “Dukningskasse”  från MatHem. Idag har jag dukat bakom ” kulliserna” på Box Experience de lyftes fram den 5-31 mars då Sturegallerian har en kampanj som heter Stockholms Food District och kommer att fokusera på mat & dryck. Jag kommer att duka upp ett tema ( tror det blir påsk) på en” Event plats” i Sturegallerian kl. 16.00 både den 15 & 16 mars, då jag berättar och visualiserar, jag blir med andra ord en upplevelse!

Det är vår i luften och snart kan vi börja plantera de här vårtecknen……

Nu har jag packat och åker till Frankrike i morgon bitti! Jag kommer att blogga därifrån, men då på www.catharinadukar.se….Välkomna!

Tack Allt Om Mat, det har varit supertrevliga år, välkomna att titta in på min blogg för lite dukningstips!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s