Intresset för att Duka & det dukade bordet är verkligen stort…..

…….berättade Ann Tollqvist, försäljnings & marknadschef på Box Experience som jag hade möte med idag. Här samtal mellan Ann & butikschefen…..

Det kommer att vara en kampanj i Sturegallerian som heter Stockholms Food District 5-31 mars och som kommer att fokusera på mat & dryck i alla dess former. De vill att jag ska hålla ett Duknings Event, då jag i Sturegallerian ska duka upp ett bord och samtala kring detta på en av deras Eventytor. Det kommer att ske 15 & 16 mars kl 16.00 Välkomna!! Tror jag ska duka upp en påskdukning…  Eftersom jag åker till Frankrike på onsdag dukar jag upp en restaurangdukning i morgon i Box Experience affärslokal i Sturegallerian bakom “kullisen”! Ni som har möjlighet kan titta in  den 5 mars,  då lyfts bordet fram i lokalen. Då vet ni vad jag ska göra imorgon…..men en sak som jag också ska hinna med, jag ska hämta ut den nya boken “Fixa Grillen”!!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s