Kul duk på metervara hos…Boken, där var den!….Blomster, trender & dukningskurs nästa söndag 19/2

Det blev inte Stockholms Furniture & Light fair idag heller, men imorgon! Det blev mycket annat jag var tvungen att göra, tex. välja lite tyger på metervara till en stor dukning jag ska hjälpa till med, så nu passar jag på att visa er, ett  tuff & kul tyg..Ohlssons tyger.

 

Påväg till ett möte på Skeppargatan, gick jag förbi ett skyltfönster till en Inredningsaffär….vad såg jag där…min bok!!

Ni som vill och tycker det är kul så håller jag en kurs i dukning, blomsterdekoration, trender och massa roliga idee´r söndagen den 19/2 ! Mycket får ni göra själva och så klart lite kaffe el. tea & kaka. Kul vill jag lova… gå in och boka här på Catharina Dukar under kurser

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s